Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Heksejakt på Vieira

Arsene Wenger er sinna. Arsenal-sjefen liker dårlig at stjernespilleren hans ligger an til å bli utstengt igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag møtte Gillingham-spiss Iffi Onuora en albue som muligens var Vieiras. Det skal et videopanel i FA avgjøre. Det kan ende med seks kampers karantene.

I dag avfeier manager Wenger det hele som en stor spøk, han mener midtbanespilleren er utsatt for en heksejakt.

- Jeg tror det er en kampanje på gang for å få Patrick tiltalt hver gang. Hvis han var en engelsk landslagsspiller som skulle til VM, hadde det ikke vært det samme, sier Wenger til Daily Mail.

Med andre ord, Wenger mener Vieria slett ikke bør straffes.

- Jeg er forbløffet over hvor store albuer Patrick har. Han kan nå rekke bort til spillere som er ti meter unna, sier Vieria og legger til litt fransk ironi:

- Dette er en spøk. Det er bedre å si at vi gir Patrick 15 kampers karantene, så blir alle fornøyde, selv om han ikke gjorde noe.

Wenger er også på krigsstien mot det engelske fotballforbundet på grunn av tidspunktet for kvartfinalen i FA-cupen mot Newcastle. Wenger nekter å spille kampen 18.35 lørdag 9. mars.

- Vi kommer til Newcastle kl. 12. Om vi er der halv sju gjenstår å se. Vi skal kjempe mot dette, vi er uenig, sier Wenger som tror et så seint kamptidspunkt er uheldig for forberedelsene til andre kamper.

- Vi har så mange kamper framover at vi må kreve en skikkelig behandling av FA.

(Dagbladet.no)

<B>LANGE BEIN:</B> Manger Arsene Wenger mener Patrick Vieria har ti meter lange armer også.
Hele Norges coronakart