Hektisk RBK-jakt på Braaten-erstatter

Men Eggen lover ingenting.

LERKENDAL (Dagbladet.no): Etter 2-0 mot Tampere i går ble det klart at Rosenborg skal spille Champions League utover høsten. Foran klubbens ellevte deltakelse i den gjeve klubbturneringa legger ikke RBK-trener Knut Tørum skjul på at han ønsker seg minst ett nytt fjes i RBK-stallen.


– Jeg ønsker meg en klassespiller som kan erstatte Daniel Braaten, sier Tørum.

Skal en erstatter hentes inn, begynner det for alvor å bli dårlig tid. Natt til lørdag stenger overgangsvinduet.

Sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen var trønderblid etter seieren som sikret RBK-kassa solide tilskudd utover høsten. Men ekstra Champions League-millioner eller ei, Eggen lover ikke Tørum forsterkninger før overgangsvinduet stenger.


– Det eneste som er helt sikkert er at vi ikke lar oss presse av omgivelsene til å hente inn spillere som ikke vil forsterke Rosenborg, sier Eggen, som - klok av skade - unnlot å kommentere noe som helst rundt potensielle investeringer.

– Vi har konkurranse fra store navn, klubber som er mye større enn oss, derfor vil jeg ikke si så mye om nye spillere nå, annet enn at vi jobber steinhardt før overgangsvinduet stenger.


– Bortsett fra det kan jeg bekrefte at det er en mann, sa Eggen til et humrende pressekorps på Lerkendal.

Den tidligere Fredrikstad-treneren viste til trøndernes reservebenk i går kveld. Der satt blant andre Steffen Iversen og Per Ciljan Skjelbred.

FORSTERKNINGER Rosenborg kvalifiserte seg til Champions League for ellevte gang i går, med seieren over Tampere. Nå vil trener Knut Tørum ha forsterkninger før storlagene kommer til Lerkendal. Foto: SCANPIX
FORSTERKNINGER Rosenborg kvalifiserte seg til Champions League for ellevte gang i går, med seieren over Tampere. Nå vil trener Knut Tørum ha forsterkninger før storlagene kommer til Lerkendal. Foto: SCANPIX Vis mer

– I dag hadde vi mange gode innbyttere. I tillegg er det viktig å huske at hele den angrepsrekka vi stilte i dag, nylig har kommet til klubben. Det er ikke lenge siden de lærte seg norsk. De vil garantert bli enda bedre med tida, sier Eggen.

Hektisk RBK-jakt på Braaten-erstatter
ERSTATTES? Knut Tørum vil ha inn en klassespiller for å erstatte Daniel Braaten, som gikk til Bolton.