Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Heldige Boro reddet omkamp

Sheffield Utd imponerte under ny manager.

Middlesbrough klarte bare 0-0 mot mesterskapsklubben Sheffield United i FA-cupen søndag, dermed må lagene ut i omkamp.

Og eliteserieklubben er heldig som i det hele tatt klarte å berge uavgjort. For Sheffield United imponerte i Kevin Blackwells første kamp som manager etter at han tok over for Bryan Robson.

Med tre spisser på banen viste Blackwell at han vil angripe i kampen om å unngå nedrykk fra nivå to. Allerede etter fem minutter var Matt Kilgallon nær ved å sende hjemmelaget i føringen, men Mark Schwarzer i borteburet reddet på flott vis.

- Jeg er virkelig fornøyd med guttene i dag. Mark Schwarzer hadde to fantastiske redninger like før pause. Da hadde det vært fantastisk å få et mål, sier Blackwell til Sky Sports.

Den australske Boro-keeperen fikk det travelt i første omgang. Uniteds tre spisser hadde flere store muligheter, men klarte ikke å få ballen i mål.

Etter hvilen åpnet kampen seg mer, men ingen av lagene klarte å avgjøre hvem som fortsatt skal være med i kampen om FA-cupen.

- Vi må ha troa på oss selv. Vi har flere gode spillere, en fantastisk stadion og et flott publikum. Det er mye å bygge videre på her, sier Blackwell om omkampen.

(NTB)

BARE NESTEN: James Beattie ser ballen gå utenfor. Ingen av lagene klarte å avgjøre i Sheffield, så da blir det ny kamp. Foto: AP/SCANPIX
BARE NESTEN: James Beattie ser ballen gå utenfor. Ingen av lagene klarte å avgjøre i Sheffield, så da blir det ny kamp. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media