Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Heldige Juventus fire poeng foran til jul

Milan dominerte storkampen mot Juventus på Delle Alpi, men maktet ikke å score mot et defensivt solid Juve. Dermed tar «Juve» juleferie med fire poengs forsprang til rivalene fra Milano.

Gullballvinner Andrej Sjevtsjenko var den som kom nærmest nettkjenning i Torino. Hans skudd tok i stolpen.

Gianluigi Buffon hadde en svett dag mellom Juventus-stengene. Landslagskeeperen har slitt med influensa denne uken, men vartet likevel opp med flere redninger.

Hernan Crespo, Clarence Seedorf og Sjevtsjenko imponerte på ny, men et kompakt Juventus-forsvar ryddet unna.

Pavel Nedved misbrukte sen mulighet for «Bianconeri». Både han og Zlatan Ibrahimovic var bleke i storkampen. Helt på slutten kunne Andrea Pirlo sikret Milan tre fortjente poeng, men skuddet gikk utenfor.

Etter 16 serierunder skiller det fire poeng mellom de to gigantene i serie A. Juventus står med seks seirer og to uavgjorte på Delle Alpi. De er kommet mot høytflygende Palermo og serietoer Milan. Milan spilte uavgjort for annen gang denne sesongen. De har spilt 0-0 mot Brescia på fremmed gress tidligere i sesongen. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media