Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Heldigvis er knær og alt bra

Gode tilbakemeldinger for Svindal etter fallet.

MØRBANKET MEN OK: Aksel Lund Svindal måtte hjelpes ut av landslege Ola Rønsen etter målgang, men til alt hell gikk det stort sett bra.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
MØRBANKET MEN OK: Aksel Lund Svindal måtte hjelpes ut av landslege Ola Rønsen etter målgang, men til alt hell gikk det stort sett bra. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Aksel Lund Svindal hadde gode nyheter etter sykehussjekken lørdag.

Nordmannen falt etter målpassering under VM-utforen.

- Jeg er akkurat kommet tilbake fra sykehuset. Ettersom jeg var litt fortumlet etter uhellet, ville de ta røntgen av hodet. Undersøkelsen er gjort, og det så bra ut. Resten handler bare om noen sår. Heldigvis er knær og alt bra, skrev Svindal på sitt nettsted.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling