Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykkel i Norge:

Hele Arctic Race 2018 i Finnmark

Rittet flyttes en uke på kalenderen.

PRESENTERT MANDAG: Jean-Etienne Amaury, president i ASO, viste frem Artic Race løypa for 2018. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
PRESENTERT MANDAG: Jean-Etienne Amaury, president i ASO, viste frem Artic Race løypa for 2018. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Finnmark vil bli arena for den sjette utgaven av Arctic Race of Norway. I 2018-versjonen av rittet vil alle de fire etappene gå i Norges nordligste fylke.

Første etappe går torsdag 16. august, fra Vadsø til Kirkenes. Fra øst i Finnmark, går veien videre med andre etappe fra Tana til Kjøllefjord. Hammerfest er tilbake i Arctic Race, og blir målby på rittets lengste etappe som starter i Honningsvåg. På siste dag venter 145,5 kilometer fra Kvalsundet til Alta.

Starten blir tidligere enn den har vært før. Grunnen til dette er EM i Glascow, som kolliderte med den tradisjonelle startuken.

På presentasjonen av etappene kunne Knut-Eirik Dybdal, daglig leder i Arctic Race, fortelle at arrangørene jobbet iherdig for å få til en Gran Depart i Murmansk, men at de ikke klarte å få det til for årets utgave.

Artic Race of Norway 2018

  1. etappe: Vadsø-Kirkenes (190 km)
  2. etappe: Tana-Kjøllefjord (195 km)
  3. etappe: Honningsvåg-Hammerfest (201 km)
  4. etappe: Kvalsundet-Alta (145.5 km)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!