Hele Brasil pep ham ut under VM. Nå blir han hånet etter straffemiss

«Fred Out».

UPOP: Fred fikk hard medfart av de brasilianske supporterne under VM, men det slutter ikke der. Etter en straffemiss i helga har enkelte supportere ytret et ønske om å få ham fjernet fra landslaget også. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / NTB SCANPIX
UPOP: Fred fikk hard medfart av de brasilianske supporterne under VM, men det slutter ikke der. Etter en straffemiss i helga har enkelte supportere ytret et ønske om å få ham fjernet fra landslaget også. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Det fortsetter å gå fryktelig tungt for brasilianske Fred.

30-åringen ble så og si hele Brasils hatobjekt under fotball-VM tidligere i sommer, men hånet fortsetter mot spissen.

Nylig bommet han på et straffespark i en seriekamp for Fluminese. Da var ikke tilhengerne sene med å be ham forlate klubben.

Ga seg Allerede før mesterskapet var det mange som satte spørsmålstegn ved Freds evne som målgarantist for det brasilianske landslaget på hjemmebane. Og derfra skulle det bare bli verre.

Han scoret riktignok ett mål i Brasils tredje gruppespillskamp mot Kamerun, men da de kom til semifinalen ble han buet ut hver gang han rørte ballen.

I bronsefinalen mot Nederland satt han på benken, men heller ikke der slapp han unna. Da han ble vist på storskjermen ytret publikum nok en gang sitt misbehag overfor sin landsmann.

Vertsnasjonen endte uten medalje, og kort tid etter mesterskapet gjorde Fred det klart at han slutter på landslaget.

Han hadde fått nok av det verbale misbruket.

«Fred Out» Men tiden etter VM har ikke vært noe lettere for angrepsspilleren. Han scoret riktig i en cupkamp for ikke så lenge siden, men han har gått målløs av banen i tre seriekamper for Fluminese.

På søndag fikk han muligheten fra ellevemeteren i oppgjøret mot erkerival Botafogo, men heller ikke den gikk Freds vei.

Fluminese tapte 2-0 og kritikken fra supporterne var alt annet enn velmenende. Ifølge nyhetsbyrået AP, gjengitt av USA Today, hadde enkelte supportere skrevet følgende melding på veggen til klubbens treningsanlegg:

«Fred Out».

AP skriver også at spissen har fått hard medfart i lokale medier den senere tiden.