TIDLIGERE STABÆK-GUTT: Branimir Poljac har spilt for både Stabæk og Moss. I fjor flyttet han til Tyrkia. Foto: Heiko Junge / SCANPIX
TIDLIGERE STABÆK-GUTT: Branimir Poljac har spilt for både Stabæk og Moss. I fjor flyttet han til Tyrkia. Foto: Heiko Junge / SCANPIXVis mer

«Hele byen elsker deg, Poljac»

Tidligere Stabæk-spiller hylles etter stygg bilulykke.

||| (Dagbladet): Den tidligere Moss- og Stabæk-spilleren Branimir Poljac ble hardt skadd i en stygg bilulykke i Tyrkia i helga.

Han pådro seg alvorlige nakkeskader, og legene har fryktet at han skal bli lam. Konyaspor-spilleren er ifølge lege Alper Yosunkaya utenfor livsfare og nordmannen priser seg lykkelig over at han ikke ble drept i ulykken.

- Akkurat nå er jeg bare glad jeg er i live, jeg har overlevd en stor ulykke. Jeg må også få takke for all støtten jeg har mottatt, sier han til lokalavisa Konhaber.

- Jeg skal komme meg tilbake på fotballbanen.

Falt sju meterPoljac var på vei hjem fra trening sammen med sin bror Mario da ulykken skjedde. Han mistet kontrollen over bilen i en sving og den falt deretter sju meter ned fra en bro og landet på taket.

Broren ble ikke alvorlig skadd i ulykken.

Ei gruppe Konyaspor-tilhengere har opprettet ei nettside for Poljac, hvor supportere fra alle lag kommer med støtteerklæringer til ham.

Supportere har skrevet inn både på engelsk og tyrkisk. Sida ble opprettet i går og i løpet av noen timer hadde flere hundre skrevet hilsener og ønsket ham god bedring.

- De beste dagene kommer
Konyaspor-tilhengerne har trykket Poljac til brystet. Han er dypt elsket av dem og de skriver de håper å se ham igjen på banen.

«Hele byen elsker deg, Poljac,» står det i en kommentar.

En annen lyder slik:

«Jeg håper de beste dagene av ditt liv kommer i framtida.»

En annen skriver at «Allah vil gi deg styrke slik at du, familien din og Konyaspor får gleden av at du er frisk igjen.»

25-åringen reiste til Tyrkia i fjor, etter at han ikke klarte å spille seg inn på Stabæk-laget. Han har scoret sju mål på 24 kamper i førstedivisjonsklubben denne sesongen - og Konyaspor henger med i toppen.