Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hele Enga på scoringslista

LILLEHAMMER (Dagbladet): Lillehammer-Vålerenga 1-5 (1-2, 0-0, 0-3). Etter seieren i går har samtlige 21 utespillere i Vålerenga kommet på scoringslista. Det er laget alene om denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Bredden er grunnen til at vi topper tabellen, sier Vålerenga-trener Petter Thoresen til Dagbladet.

Før bataljen i Kristins Hall var det bare Bård Sørlie av Vålerenga-spillerne som sto uten nettkjenning. I sisteperioden scoret han Vålerengas femte og kampens siste mål.

- Det var en god, gammeldags drager fra blueline etter silkepasning fra Kenneth Larsen. Gutta framme gjorde en fin jobb ved å dekke utsikten for keeper, sier Bård Sørlie etter seieren.

I åtte måneder har han vært borte fra hockeyen grunnet operasjon i hofta. Kampen i går var hans fjerde. Nå er han innstilt på å ta igjen det tapte i resten av sesongen.

- Det har vært en lang høst og forsesong, og det er deilig å være tilbake. Målet var også en fin oppmuntring. I går hadde vi fem mann på scoringslista. Det bekrefter den store bredden vi har i laget, sier Bård Sørlie.

Patric Englund er Vålerengas toppscorer med 15 mål. Vegar Barlie følger nærmest med 14. I går kom ingen av dem på scoringslista. Målene ble satt inn av Morten Fjeld, Henrik Bjørkmann, Christian Thygesen og Niklas Barklund - i tillegg til Bård Sørlie.

<B>SISTEMANN: </B>Etter at Bård Sørlie satte inn Vålerengas femte mål, har samtlige 21 utespillere på laget kommet på scoringslista denne sesongen.
BREDDE: - Den brede stallen er Vålerengas styrke. Alle produserer og scorer. Hele tida, sier Vålerenga-kaptein Atle Olsen (blå drakt).
Hele Norges coronakart