Hele familien til topps

Nystartede Ski Klatreklubb står i øyeblikket på bar bakke, men ved juletider håper Helen Aasheim Andresen (41) å kunne ta med hele familien til topps i klatreveggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKI (Dagbladet): Av rundt 7500 registrerte idrettsklubber i Norge er Ski Klatreklubb en av dem som er stiftet sist: Et brev fra Norges Klatreforbund, datert 7. september, bekreftet at den nystartede klubben er tatt inn i varmen i Idretts-Norge.

Dagbladet møter brorparten av klubbens i øyeblikket 23 medlemmer inne i den nye idrettshallen som snart har offisiell åpning i Ski. Dette skal bli klubbens tilholdssted. Flere av medlemmene møtes nå for første gang. De hilser høflig på hverandre.

En ny klubb er i emning. Her skal et nytt miljø formes.

-  Et styre er det eneste som er på plass foreløpig, men vi gleder oss og er spente på hva som vil møte oss i tida som kommer. Dette er noe vi brenner veldig for å få på plass, sier Ski Klatreklubbs første leder, Dennis Banelind, til Dagbladet.

LANG INTERESSELISTE:

Han håper på premiereklatring i den 12 meter høye veggen med tre meter overheng før jul. Ski IL Alliansen - eieren av den nye idrettshallen i Ski - er i forhandlinger med flere leverandører. Fra kontraktsinngåelse vil det ta to måneder før veggen med en prislapp på rundt en halv million kroner er klar til bruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer