Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hele Italia jager Carew

PISA (Dagbladet): Milan, Perugia og Fiorentina har ligget langflate lenge. I forrige uke meldte det seg enda flere. Og mens John Carew er på landslagsjobb i Pisa sitter VIF-formann Jon Nordbrekken og sorterer posten. - Klubbene løper etter oss, sier han til Dagbladet.

- Jeg er nødt til å holde meg rolig, sier Lille-John på besøk i det som kommer til å bli hans nye fotballand. - For å være helt ærlig så har jeg ikke lenger oversikt. Men alt kan skje, og både Vålerenga og jeg styrer løpet.

- Om det blir ja eller nei kan jeg ikke si noe om før jeg er midt oppe i det.

FIFA-agent Gunnar Martin Kjenner ble i forrige uke oppringt av enda en italiensk storklubb. På grunn av muligheten for framtidige forretninger kan han ikke gå ut med klubbens navn. Men Carew-interessen ble meldt til VIF-brakka på Valle Hovin, og der ble den lagt i stabelen for meget aktuelle klubber.

Dette bekrefter Jon Nordbrekken.

- Klubben Kjenner kom med, er en av enda flere, sier VIF-formannen. - Vi ser veldig klart at interessen for John bare øker. Og bare Herren vet hva som skjer i morgen.

Men:

- Vi vet at vi på et eller annet tidspunkt vurdere salg.

Ønsker opsjonsavtale

Både Vålerenga og Lille-John kan skrive på en italiensk opsjonsavtale allerede til uka. Det er en slik løsning man prioriterer og håper å få til. For på VIF-agendaen står det nemlig at John Carew skal spille sesongen ut under Drillo.

Hvis det er mulig....

- Både for VIF og John handler det om økonomi, sier Nordbrekken.

- Men den nye storklubben det snakkes om - jobbes det mot den?

- Den er en av flere løsninger, ja.

- Når ønsker de mest interesserte klubbene å knytte til seg John?

- De kjøperne som virkelig er på banen ville helst hatt ham i går, sier Nordbrekken.

- Skal jeg skrive på noe nå så må det bli en opsjonsavtale, sier han det gjelder. - Jeg har sagt at jeg skal spille for Vålerenga denne sesongen, og det står jeg ved.

- Uansett?

- Alt kan jo skje....

Møte med Drillo

- Og så er det en kar midt oppe i dette som heter Drillo?

- Ja, og han skal jeg ha en prat med så fort han kommer tilbake og begynner å trene oss.

- Om framtida?

- Ja, sier John Carew.

Det meste taler for at John Carew starter som Norges spiss mot Italia i morgen kveld. Da vil alt som kan krype, gå og sparke av klubber og agenter være på plass her i Pisa. Og interessen for Vålerengas 19-åring har som Jon Nordbrekken sier bare økt og økt etter at Carew sjøl sa at Italia er det landet han foretrekker.

- At John får en meget bra kontrakt er ikke lenger sensasjonelt. Nå er det bare snakk om når og hvor, sier VIF-formannen.

SNAKKER MED DRILLO: Vålerengas og Norges spiss, John Carew (til venstre) legger ikke skjul på at han vil spille i Italia. -Men først skal jeg hjem og ha en prat med Drillo, sier han.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media