- Hele laget gleder seg til å gå løs på Chelsea

Tent Riise foran semifinale.

LONDON (Dagbladet.no): Hele Liverpool, inkludert friskmeldte Steven Gerrard, gleder seg stort til morgendagens semifinale i Champions League mot Chelsea, hjemme på Anfield.

- Det er en stor kamp. Hele garderoben, hele laget gleder seg til å gå løs på Chelsea, sier John Arne Riise til Dagbladet.no.

Han er usikker på om han selv blir å finne på banen, men føler at han la inn en grei søknad da han spilte 90 minutter mot Fulham på lørdag. samtidig er Riise klar over at hans sterkeste konkurrenter har gjort sine saker godt de siste månedene.

- De som har spilt i det siste har gjort det godt. Jeg må bare vente og se om jeg får sjansen. Jeg er i hvert fall klar til å ta muligheten om den kommer, sier nordmannen som har spilt i to Champions League-finaler for Liverpool.

Manager Rafael Benitez har hisset opp stemningen med sine meldinger om maktbalansen på Stamford Brigde.

Spanjolen mener at det er milliardæren Roman Abramovitsj som tar de store avgjørelsene i London-klubben.

Selv står manageren foreløpig støtt i vinden som blåser rundt direktørene på Anfield. Heller ikke spillerne lar seg distrahere av konflikten mellom de amerikanske eierne Tom Hicks og George Gillett Jr.

- Nei, det bryr vi oss ikke om. Vi ser jo at det er noe som skjer, men heldigvis har vi så mye annet å tenke på. Vi har en semifinale i Champions League foran oss. Det er det som er det viktigste, sier Riise til Dagbladet.no.

TOPP TENNING: Jamie Carragher, John Arne Riise og Steven Gerrard lekte seg ballen dagen før Champions League-semifinalen mot Chelsea på Anfield.
TOPP TENNING: Jamie Carragher, John Arne Riise og Steven Gerrard lekte seg ballen dagen før Champions League-semifinalen mot Chelsea på Anfield. Vis mer

Han får støtte av Peter Crouch, som i likhet med Riise, nok starter dagens kamp på benken.

- Jeg tror ikke spillerne kunne ha brydd seg mindre. Det har ikke noe med oss å gjøre. Alle spillerne er fornøyd. Det er resultatene på banen vi er opptatt av, sier Crouch.

- Hele laget gleder seg til å gå løs på Chelsea