Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Corona-pause for Martin Ødegaard

Hele Real Madrid i karantene

Det er full stopp for Martin Ødegaard og co. i La Liga i to uker. Hele Real Madrid er satt i karantene. Det får store ringvirkninger for spansk fotball.

I KARANTENE: Hele Real Madrid settes i karantene med umiddelbar virkning etter en positiv corona-prøve i klubben. Foto: NTB Scanpix
I KARANTENE: Hele Real Madrid settes i karantene med umiddelbar virkning etter en positiv corona-prøve i klubben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er den spanske storavisa Marca som presenterer nyheten.

Karantenen gjelder både fotball- og basketball-laget til Real Madrid - i kjølvannet av at en basketballspiller i klubben har avgitt en positiv corona-prøve.

Dagens trening til den mektige fotballklubben ble avlyst. Alle spillerne har forlatt treningsfeltet Valdebebas med umiddelbar virkning og skal nå i karantene i to uker, ifølge spanske medier.

Dette får også store ringvirkninger i La Liga og spansk fotball for øvrig. I en pressemelding fra det spanske fotballforbundet fremgår det at La Liga utsetter de neste to serierundene.

FULL STOPP I LA LIGA: Martin Ødegaard og La Liga tar pause.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FULL STOPP I LA LIGA: Martin Ødegaard og La Liga tar pause. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Nyheten rammer altså Martin Ødegaard og Real Sociedad og resten av ligaen.

Det betyr at Martin Ødegaard ikke skal spille noen kamper før Norge - Serbia på Ullevaal 26. mars. Den kampen er også nå i alvorlig fare for å bli utsatt. Det skyldes ikke minst at Serbia har en stamme i landslaget bestående av spillere fra corona-rammede Serie A og italiensk fotball.

Real Madrid møter i utgangspunktet Manchester City i Champions League neste uke, men samtlige aktører i klubben må nå angivelig i to ukers karantene. Denne kampen vil etter all sannsynlighet også ryke.

Den spanske cupfinalen mellom Real Sociedad og Athletic Bilbao utsettes også på ubestemt tid.

Live-published photos and videos via Shootitlive

La Liga har elleve serierunder igjen, og Real Madrid og Barcelona kjemper om seriegullet. I likhet med Serie A gir dette store problemer med tanke på å fullføre sesongen før fotball-EM, som også står i fare for å bli utsatt.

Hele Norges coronakart