Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hele sokken var full av blod

Kristiansen storspilte med vond tå.

Norge - Romania 26-22

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Norge spilte en god kamp og vant med fire mål mot Romania i håndball-VM. Veronica Kristiansen sto fram som bauta både defensivt og offensivt, og scoret seks mål.

- Det var veldig gøy. Jeg føler vi har kontroll hele veien, sier Kristiansen til Dagbladet.

- Vondt Midtveis i kampen måtte Kristiansen ta en pust i bakken på den norske benken. Venstrebacken hadde smerter i foten.

- Det var stortåa. Jeg blør gjennom stortåa... Nei, ikke gjennom stortåa, men gjennom skoen og sokken, sier Kristiansen.

- Hva skjedde?

- Jeg måtte teste det litt i pausa. Jeg ble tråkket på så hele sokken var full av blod. Ikke akkurat deilig, he-he. Neglen ble ødelagt, sier Kristiansen til Dagbladet og flirer.

- Glimrende I morgen møtes Norge og Spania til en duell som avgjør hvem som tar 2. plassen i VM-gruppa bak suverene Russland.

- Jeg føler vi har spilt bedre for hver kamp. Defensivt er det glimrende. Men vi kan ikke ha de dårlige periodene vi hadde i dag mot et lag som Spania, sier Kristiansen.

- Du og stortåa er friskmeldt?

- Ja, selvsagt er jeg klar. Jeg skal bite tenna sammen, sier Kristiansen med et smil.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson roser innsatsen.

- Dette var en god kamp og Vikki leverer solid. Hun var rett og slett god, sier Hergeirsson til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media