- Hele sokken var full av blod

Kristiansen storspilte med vond tå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge - Romania 26-22

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Norge spilte en god kamp og vant med fire mål mot Romania i håndball-VM. Veronica Kristiansen sto fram som bauta både defensivt og offensivt, og scoret seks mål.

- Det var veldig gøy. Jeg føler vi har kontroll hele veien, sier Kristiansen til Dagbladet.

- Vondt Midtveis i kampen måtte Kristiansen ta en pust i bakken på den norske benken. Venstrebacken hadde smerter i foten.

- Det var stortåa. Jeg blør gjennom stortåa... Nei, ikke gjennom stortåa, men gjennom skoen og sokken, sier Kristiansen.

- Hva skjedde?

- Jeg måtte teste det litt i pausa. Jeg ble tråkket på så hele sokken var full av blod. Ikke akkurat deilig, he-he. Neglen ble ødelagt, sier Kristiansen til Dagbladet og flirer.

- Glimrende I morgen møtes Norge og Spania til en duell som avgjør hvem som tar 2. plassen i VM-gruppa bak suverene Russland.

- Jeg føler vi har spilt bedre for hver kamp. Defensivt er det glimrende. Men vi kan ikke ha de dårlige periodene vi hadde i dag mot et lag som Spania, sier Kristiansen.

Romania — Norge 22-26 (10-13)

1610 tilskuere

Norge: Silje Solberg, Kari Aalvik Grimsbø — Vilde Ingstad, Mari Molid 2, Veronica Kristiansen 6, Heidi Løke 1, Stine Skogrand 1, Nora Mørk 7, Stine Bredal Oftedal 5, Linn Jørum Sulland, Pernille Wibe, Betina Riegelhuth, Amanda Kurtovic 1, Camilla Herrem 3, Sanna Solberg, Marta Tomac.

Toppscorer Romania: Cristina Neagu 8. Dommere: B. Lah og D. Sok, Slovenia. Utvisninger: Romania 2 x 2 min, Norge 3 x 2 min Norge møter Spania i siste gruppekamp fredag. 1/8-finalen med Norge går søndag.

(NTB)

- Du og stortåa er friskmeldt?

- Ja, selvsagt er jeg klar. Jeg skal bite tenna sammen, sier Kristiansen med et smil.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson roser innsatsen.

- Dette var en god kamp og Vikki leverer solid. Hun var rett og slett god, sier Hergeirsson til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer