Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hele troppen friskmeldt

Hele landslagstroppen er friskmeldt og erklært klar for innsats mot Albania onsdag, også Jostein Flo og Roar Strand som var usikre etter lørdagens kraftprøve i Ljubljana.

- I dag gjennomførte vi vår første skikkelige treningsøkt etter kampen mot Slovenia. I går var det bare litt restitusjon. Det var bra humør, stor entusiasme og bra kvalitet. Og alle deltok mer eller mindre for full maskin, sa Nils Johan Semb.

- Situasjonen til Jostein og Roar er ingen problemstilling med tanke på kampen, de blir klare. Jostein kunne ha trent alternativt i dag også, men følte seg frisk nok til å være med ordentlig, sa lege Trygve Kase.

Semb har dermed 20 friske spillere, men noen er friskere enn andre: Ole Gunnar Solskjær var en av dem som ble sittende på benken lørdag.

- Jeg har veldig lyst til å spille onsdag. Jeg er vet jeg er god nok til å tilføre laget noe, sa han.

De friske beina hans vil neppe skade muligheten for å slippe til. Albania spilte ikke i helgen og kommer til Norge med mange uthvilte spillere.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media