Hele verden raste da Messi vant VM-prisen. Nå avslører FIFA den store tabben som lå bak

- Feil avgjørelse, sier Blatter.

PLASTER PÅ SÅRET: Manuel Neuer gratulerer Lionel Messi med prisen som VMs beste spiller etter finalen i Rio i sommer. Den tyske sisteskansen vant prisen som mesterskapets beste målvakt, men Sepp Blatter mener Neuer også hadde fortjent prisen Messi mottok. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE / NTB SCANPIX
PLASTER PÅ SÅRET: Manuel Neuer gratulerer Lionel Messi med prisen som VMs beste spiller etter finalen i Rio i sommer. Den tyske sisteskansen vant prisen som mesterskapets beste målvakt, men Sepp Blatter mener Neuer også hadde fortjent prisen Messi mottok. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lionel Messi og Argentina måtte ta til takke med VM-sølv under sommerens mesterskap i Brasil etter at Tyskland ble for sterke i finalen.

Barcelona-stjerna, som har vunnet Ballon d'Or fire ganger, fikk riktignok et plaster på såret da han etter kampen ble kåret til mesterskapets beste spiller.

En pris det kunne se ut som om han ikke helt selv mente han fortjente.

- Hæ?!!! Dette fikk det til å koke over for noen og enhver.

- Hæ?!!! Messi - gullballen? Hæ? Elsker fyren, men dette er en skandale, skriver Kenneth Fredheim.

- James Rodriguez, Thomas Muller og Bastian Schweinsteiger har alle hatt et bedre VM enn Messi, skriver The Telegraphs Henry Winter.

- Det er en vits at Messi blir kårets til turneringens spiller. Patetisk. Han er en drømmespiller, men det har han ikke vært denne turneringen, skriver Mirror-journalist Oliver Holt.

- Jeg hadde gikk Messi himmelriket om det var mulig. Men det er ikke rett at han vinner en pris han ikke burde vunnet bare fordi han er en del av en markedsføringsplan, sa Diego Maradona, og siktet til at Messi gikk prisen bare fordi han og FIFA har samme sponsor i Adidas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer