Hele VM- troppen hemmelig

Før USA-VM tok Drillo ut en fortropp på 16 mann, og lot et kobbel slåss om de seks siste plassene. Det er uaktuelt nå. - Det ble et slags A- og B-stempel på spillerne, sier Drillo.

Før Frankrike-VM vil han offentliggjøre samtlige 22 spillere på samme tidspunkt - og dermed unngå preget av første- og annensortering spillere.

- Det ble så mye styr og fokus rundt de seks siste spillerne forrige gang, sier Drillo.

Det betyr naturligvis at flere spillere enn nødvendig må leve med usikkerheten helt til uttaket offentliggjøres 29. eller 30. mai.

Men akkurat det bekymrer ikke Drillo.

- Det er naturligvis mange spillere jeg er sikker på. Men noen må også leve med spenninga. Sånn er det i forbindelse med alle uttak, sier Drillo.

Nye navn

Han har åtte tippeligarunder, tre landskamper og et EM-sluttspill for U-23-landslag på seg før han avslører navnene i VM-troppen.

Drillo fastholder at det fortsatt kan dukke opp navn han ikke har tenkt på.

- Jeg går til sesongstarten i Norge med et åpent sinn. Det er ingen klart definert gruppe av spillere som befinner seg i et slags grenseland, og det kan dukke opp nye navn, eller spillere som tidligere så vidt har vært inne i en landslagstropp, sier Drillo.

Spent

Han er spent på U-23-sluttspillet i Romania (18. mai- 1. juni). Drillo har tidligere antydet at tre til fem U-23-spillere er aktuelle for en VM-tropp. Foreløpig er det bare Vegard Heggem av disse som har vært innom Drillos i VM-oppkjøringen.

  • Drillo har ennå ikke bestemt seg for om han skal ha med to eller tre keepere til Frankrike. - Det er gode argumenter for begge løsninger, sier han.