Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helgrått for Mjelde

Brann-Glimt 0-2. En nitrist Brann-utgave skuffet igjen. Bodø/Glimt stakk av med hele potten på Brann stadion.

Dermed befinner Brann seg bare tre plasser over Aalesund som ligger helt nederst i Tippeligaen.

- Det nytter ikke å deppe av den grunn. Jeg har tro på det vi driver med. Vi kommer til å fortsette i samme sporet, så kommer resultatene, sa Brann-trener Mons Ivar Mjelde etter nok et tap.

Aasmund Bjørkan trengte bare et snaut minutt på å skape tilnærmet stillhet på et glissent Brann stadion. Trond Olsen dro seg fint gjennom på venstresiden. Innlegg havnet hos Bjørkan som ordnet 0-1.

Cato Hansen fastsatte det hele til 2-0 et stykke ut i 2. omgangen. Glimt tok en fortjent seier mot et svært blekt Brann.

Tommy Knarvik og Martin Knudsen er de to eneste som kan få godkjent hos hjemmelaget, mens Glimt sprudlet i flere ledd. Runar Berg styrte det meste sentralt på midtbanen, og i Trond Olsen har nordlendingene en virkelig publikumsyndling.

- Vi bli felt av at vi ikke er dyktige nok foran mål. Jeg synes vi skaper nok sjanser, men det blir ikke mål av det, sa Mjelde.

Bodø/Glimt-trener Øystein Gåre var godt fornøyd etter nok en seier og 3. plass på tabellen - sju poeng bak serieleder Rosenborg etter åtte kamper.

Etter kampen ba han alle i Bergen om å stole på Mjelde & Co.

- Det lureste alle i Bergen kan gjøre nå er å gi Mons Ivar Mjelde ro. Jeg synes Brann ligner på et bedre lag, og tror på at de kommer etter hvert, sa han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media