Helguson skapte trøbbel for gamleklubben

Sikret Fulham 3-3 borte mot Watford.

(Dagbladet.no): Watford-Fulham 3-3.

Watford og Fulham hadde scoret tilsammen ni mål - henholdsvis fire og fem - på sine tilsammen tolv kamper hittil i sesongen. Det luktet ikke stor underholdning på Vicarage Road i kveld.

Første omgang ble heller ingen festforestilling. Men omgangens eneste målet var en perle fra Watfords Marlon King. Han dempet ballen bak Fulham-forsvaret og knallet den i mål på halv volley.

13 sekunder

Etter pause tok det bare 13 sekunder før Ashley Young sklei inn 2-0, og Watford så ut til å være på vei mot sin første ligaseier etter opprykket til Premier League.

Men i det 71. minutt startet den tidligere LSK- og nettopp Watford-spissen Heidar Helguson snuoperasjonen for Fulham.

Først stusset han til Brian McBride, som klinket inn reduseringen på halv volley. Så headet islendingen selv inn 2-2 fra kort hold.

Utlikning i siste minutt

45.13: Det er spilt 13 sekunder av andre omgang, og Ashley Young har sklidd inn 2-0 for Watford. Det hjelper Fulham-keeper Antti Niemi fint lite at han har et fast grep om ballen langt inne i målet. Foto: Reuters/Scanpix
45.13: Det er spilt 13 sekunder av andre omgang, og Ashley Young har sklidd inn 2-0 for Watford. Det hjelper Fulham-keeper Antti Niemi fint lite at han har et fast grep om ballen langt inne i målet. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Og som ikke det var nok, presset Helguson Watfords Damien Francis så hardt i kaoset på tampen at Francis dundret ballen i eget mål i et desperat forsøk på å klarere.

Triste Watford-fans på tribunen så seieren glippe, men fikk en liten trøst rett før full tid.

Ashley Young scoret sitt andre for kvelden da han dempet på brystet og klinte ballen opp i venstre hjørne.