Helland gjør som Solskjær og stemmer Ap. Nå koker RBK-forum

- Ikke samlende.

DELER POLITISK SYN:  Pål André Helland stemmer på Arbeiderpartiet. Rita Ottervik er partiets ordførerkandidat i Trondheim. Også Ole Gunnar Solskjær har frontet Ap. Foto: Lena Knutli
DELER POLITISK SYN: Pål André Helland stemmer på Arbeiderpartiet. Rita Ottervik er partiets ordførerkandidat i Trondheim. Også Ole Gunnar Solskjær har frontet Ap. Foto: Lena Knutli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Rosenborg - Stabæk, på CMore Fotball klokka 18.00 søndag

TRONDHEIM (Dagbladet): For fire år siden holdt Ole Gunnar Solskjær (42) en tale på landsmøtet til Arbeiderpartiet. Han sørget for blest rundt partiet, og sikkert også noen stemmer.

Nå går Rosenborg-spiller Pål André Helland (25) ut og markerer sitt politiske standpunkt før kommunevalget. På samme måte som Solskjær, stemmer han Arbeiderpartiet. RBK-profilen fronter partiet sammen med musikeren Åge Aleksandersen, blant annet i en helsides annonse i Adresseavisen lørdag.

- Jeg tror det er bra at spillere tar et standpunkt, sier Helland til Dagbladet. Men på supporternes nettsted -  rbkweb.no - koker det i debattforumet:

- Ikke gjør mitt elskede Lerkendal om til en arena for et parti jeg ikke kan fordra, skriver en leser.

- Ikke samlende Talsperson for supportergruppa Kjernen, Espen Viken, sier følgende om Hellands engasjement - dagen før toppkampen mot Stabæk:

- Jeg har ikke behov for å kommentere hva enkeltpersoner skriver om et lovlig opplegg. Men Kjernen er bevisst på å holde politikk langt unna det vi holder på med. Noe samlende er det ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.