Helland gjør som Solskjær og stemmer Ap. Nå koker RBK-forum

- Ikke samlende.

DELER POLITISK SYN:  Pål André Helland stemmer på Arbeiderpartiet. Rita Ottervik er partiets ordførerkandidat i Trondheim. Også Ole Gunnar Solskjær har frontet Ap. Foto: Lena Knutli
DELER POLITISK SYN: Pål André Helland stemmer på Arbeiderpartiet. Rita Ottervik er partiets ordførerkandidat i Trondheim. Også Ole Gunnar Solskjær har frontet Ap. Foto: Lena Knutli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Rosenborg - Stabæk, på CMore Fotball klokka 18.00 søndag

TRONDHEIM (Dagbladet): For fire år siden holdt Ole Gunnar Solskjær (42) en tale på landsmøtet til Arbeiderpartiet. Han sørget for blest rundt partiet, og sikkert også noen stemmer.

Nå går Rosenborg-spiller Pål André Helland (25) ut og markerer sitt politiske standpunkt før kommunevalget. På samme måte som Solskjær, stemmer han Arbeiderpartiet. RBK-profilen fronter partiet sammen med musikeren Åge Aleksandersen, blant annet i en helsides annonse i Adresseavisen lørdag.

- Jeg tror det er bra at spillere tar et standpunkt, sier Helland til Dagbladet. Men på supporternes nettsted -  rbkweb.no - koker det i debattforumet:

- Ikke gjør mitt elskede Lerkendal om til en arena for et parti jeg ikke kan fordra, skriver en leser.

- Ikke samlende Talsperson for supportergruppa Kjernen, Espen Viken, sier følgende om Hellands engasjement - dagen før toppkampen mot Stabæk:

- Jeg har ikke behov for å kommentere hva enkeltpersoner skriver om et lovlig opplegg. Men Kjernen er bevisst på å holde politikk langt unna det vi holder på med. Noe samlende er det ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer