SLANG MED LEPPA: Pål André Helland (t.v.)  kalte Bismar Acosta feit etter kveldens kamp.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
SLANG MED LEPPA: Pål André Helland (t.v.) kalte Bismar Acosta feit etter kveldens kamp. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Helland kalte Brann-spiller feit

RBK-spilleren i klinsj med Bismar Acosta.

(Dagbladet): RBKs Pål André Helland og Branns Bismar Acosta havnet i klinsj på Lerkendal etter en duell mot slutten av kampen i kveld, som endte med en 3-0-seier til Rosenborg.

Etter kampen var det litt knuffing mellom partene, og Helland slang litt med leppa - noe som fikk Acosta til å fyre seg skikkelig opp mens han ble holdt tilbake av Rosenborg-spillere.

- Nei, nei. Denne fyren snakker mye. Jeg liker ikke at han snakker mye. Det er fotball. Han snakket litt engelsk, det gjør meg ikke noe. Det er fotball, sa Bismar Acosta til TV 2, som ikke ville si hva Pål André Helland hadde sagt.

TV-bildene viste at Helland gestikulerte mot Acosta etter at sistnevnte ikke ville takke for kampen, og Helland viste tydelig med håndbevegelser at han mente Brann-spilleren hadde stor mage.

- Det var en vanlig duell, så tror jeg han sparker etter meg når jeg hopper over han. Så er jeg litt stor i kjeften og sier han ser litt rund ut, og så baller det på seg egentlig, sier Helland.

- Jeg lirer sikkert av meg at han ser feit ut, sier Helland når han får se tv-bildene.

- Det skal være litt munnhuggeri under kamper, legger RBK-spilleren til.

Begge la saken død etter kampen.

- Dette skjer på trening nesten hver eneste dag. Dette skjer også i kamp, og da klarer gutta bak kamera å plukke det opp. Det er god tv, men de har glemt det nå, sier TV 2-kommentator Jesper Mathisen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram