Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helland slått ut av akillesskade

Håper å bli friskmeldt til playoff og cupfinale.

 SKADET:  Pål Andre Helland.  Foto: NTB Scanpix
SKADET: Pål Andre Helland. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RBKs medisinske apparat mener å ha funnet at det er en akillesskade som har holdt Pål André Helland borte fra fotballbanen siden 4. oktober, melder Adresseavisen.

Helland har trøblet med ulike lårskader gjennom sesongen, men det viser seg at det ikke er en lårskade som har holdt ham unna fotballspill denne måneden.

- Som fysioene sier: Jeg er ganske unik. Det dukker opp ting de ikke har vært borti før, og nå har de funnet ut hva det er. Da behandler vi det for at det skal bli bra, sier Helland til adressa.no.

RBKs medisinske koordinator, Haakon Schwabe, sier at vingen har pådratt seg en skade på en liten sene som henger sammen med akillesen.

Skaden skal være sjelden, og derfor har det tatt tid å finne noen diagnose.

- Dette er noe han har hatt et par uker, og det gjør at han sliter litt med leggen. Det som har vært litt fram og tilbake i låret har blitt bra, sier Schwabe.

Helland har håp om å bli friskmeldt til dobbeltlandskampen mot Ungarn 12. og 15. november og til cupfinalen mot Sarpsborg 22. november. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!