Helland stjal showet da Vålerenga inviterte til folkefest

- Mamma og pappa laget meg for slike anledninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• VIF - RBK 1-2 (0-0)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet):  Landslagsuttatte Pål André Helland scoret to mål og viste fram ekstreme kvaliteter da Rosenborg vant toppkampen mot Vålerenga på Ullevaal stadion.

I løpet av fire minutter i begynnelsen av andre omgang chippet 25-åringen inn både 0-1 og 0-2, før VIF-innbytter Deshorn Brown reduserte for Kjetil Rekdals menn.

Mot slutten presset Vålerenga på for utligning, men trønderne holdt unna og befestet dermed plassen som Tippeligaens tabelleder.

- Jeg har sagt det før: Mamma og pappa laget meg for slike anledninger. Jeg elsker å spille foran mye folk og når det er mye blest rundt kampen. Kåre sa før matchen at denne kampen passet for meg, sier Helland til Dagbladet og gliser.

Folkefest Over 20 000 tilskuere hadde møtt opp på landslagsarenaen i ettermiddag. Sammen med Klanen og en hvit vegg av Rosenborg-supportere bidro de til å lage en nydelig ramme rundt oppgjøret.

Det var nummer tre i Tippeligaen som tok imot tabellederen. Vålerenga mot Rosenborg. Det var lag fra to av Norges største byer involvert. Det var et oppgjør norsk fotball ikke har vært bortskjemt med de siste årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer