Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hellands spydige svar på Molde-leirens vrede

- En forferdelig situasjon de har havnet i.

BEKLAGER: Pål André Helland sier unnskyld til Molde-fansen på Twitter, men det er uvisst hvor ektefølt den er.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
BEKLAGER: Pål André Helland sier unnskyld til Molde-fansen på Twitter, men det er uvisst hvor ektefølt den er. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Søndag fikk Rosenborg-spillerne utdelt gullmedaljene etter seieren over Haugesund - og med påfølgende fest og god stemning.

Det hele endte med at Molde-leiren i går raste etter å ha fått høre hva slags frase som ble sunget under allsangen på gullfesten.

I dag skal NFF se på om RBK kan bli straffet for å synge «hater, hater, hater Molde by».

Tente lys for Molde Pål André Helland har beriket Tippeligaen med sin friske fremtoning i media etter at han fikk gjennombruddet sitt for Rosenborg i fjor høst.

Kombinert med glitrende prestasjoner på banen, har det gjort 25-åringen til en kulthelt blant RBK-fansen. Samtidig er det gjerne Helland som også får mest tyn av motstanderlagenes supportere. 

Og mer tyn kan han trolig vente seg i kjølvannet av meldingen han la ut på Twitter i går kveld. For etter en dag hvor Molde-leiren fortalte hvor opprørte de var over RBK-spillernes gullfering, som blant annet inneholdt ropet «hater, hater, hater Molde by», serverte Helland følgende spydige melding:

- Tenner lys for Molde i kveld. En forferdelig situasjon de har havnet i. Uhørt av oss, alt vi kan gjøre er å beklage, skriver Helland i bildeteksten vedlagt to tente stearinlys stående på et stuebord.

- Direkte pinlig Samme RBK-spiller var klar i sin tale tidligere mandag, da han fikk høre at Molde-sangen ikke falt i god jord hos romsdalingene.

- Såpass må vi by på. Det er en supportersang, som de synger for å skissere forholdet til Molde. Det er sunt hat-forhold, et lokaloppgjør, sa Helland til Dagbladet mandag.

- Jeg er ikke spesielt begeistret for Molde, men det er skremmende at dem tror «hat» i den sangen har like sterk karakter, som for eksempel det som foregår i Syria. Det er direkte pinlig, sa han videre.

• Her kan du lese tippeligakapteinenes dom over RBKs Molde-hets. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media