Hellas sier fra seg alle VM-bonusene

- Vi spiller for folket.

SIER FRA SEG BONUSENE: Det greske landslaget er fornøyde med å spille for folket, og vil heller at regjeringen bruker VM-pengene på å lage et nytt treningssenter for landslaget i Hellas.Foto: REUTERS/Marcos Brindicci/ NTB Scanpix
SIER FRA SEG BONUSENE: Det greske landslaget er fornøyde med å spille for folket, og vil heller at regjeringen bruker VM-pengene på å lage et nytt treningssenter for landslaget i Hellas.Foto: REUTERS/Marcos Brindicci/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De er kanskje ikke det mest elskede laget blant verdens fotballvenner, men nasjonalfølelsen til grekerne er det ingenting å si på.

I motsetning til et par andre lag som truer med streik om ikke VM-bonusene innfinner seg i tide, fraskriver de greske spillerne seg sine bonuser, skriver svenske Aftonbladet.

Ifølge den greske avisa Protothema overrakte Hellas-kaptein Gerorgis Karagounis et brev til statsminister Antonis Samaras der de i stedet ber om et svar på om de får et nytt treningssted for landslaget.

- Vi vil ikke ha ekstra bonuser eller penger. Vi spiller for Hellas og folket, skriver de i brevet, som er signert av samtlige 23 spillere i den greske VM-troppen.

- Alt vi ønsker fra deg er at du støtter oss i letingen etter et sted vi kan bygge et nytt idrettssenter som kan huse landslaget.

Hellas er i åttendedelsfinalen i et VM-sluttspill for aller første gang og møter Costa Rica i Recife klokka 22 i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer