- Heller ferie enn fotball

HARSTAD (Dagbladet): - Fotball betyr ikke alt. Ferie er bedre, ler Gunnar Wilhelmsen. Mens spillere og ledelsen for øvrig satt i krisemøter på klubbhuset i Tromsø, hygget TIL-formann Gunnar Wilhelmsen seg med festspill, ferie og kjæresten Elin Østraat - i Harstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hadde det vært nødvendig, ville jeg reist hjem. Men dramatikken er nå over. Det har jeg fått beskjed om på telefon, sa en smilende og avslappet Wilhelmsen til Dagbladet ved 15-tida.

I går kveld hygget han seg derfor med kjæresten Elin (programleder på NRK TV) på Morten Abel-konsert.

I Wilhelmsens fravær møttes først ledelsen i TILs sportslige apparat - det vil si trener Terje Skarsfjord, spillerutvikler Bård Flovik og sportslig leder Tore Rismo. De ble enige om å gi seg selv støtte. Så kom spillergruppa sammen - og ble enige om det samme. I samarbeid har de involverte bestemt seg for at full tillit, satsing på interne virkemidler, vurdering av formasjonsendringer på banen og intensivert jakt på forsterkninger er det som skal til.

Formasjonsendringene kan komme allerede i morgen, i cupkampen mot Harstad. Men Wilhelmsen reiser fra festspillbyen og hjem til Tromsø samtidig som trener Skarsfjord tar med seg spillerne motsatt vei.

- Jeg skal under kniven i Tromsø, og den operasjonen har allerede vært utsatt tre ganger. Så «gutan» får klare seg uten meg, sier han. Da TIL gikk på 0-4 for Lyn søndag, satt Wilhelmsen og grillet sammen med kjæresten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer