Heller Fowler enn Helstad?

Thorstein Helstad fikk aldri prøve seg i Leeds-kamp. Nå vender manager David O'Leary blikket mot Liverpools Robbie Fowler. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Brann-spiss Helstad var ønsket over til England for å vise seg fram i reservelagskamp forrige torsdag. Brann sa nei, og det kan være nok til at Leeds ser etter andre alternativer.

For klubben er i spissnød, med fjorårets toppscorer Michael Bridges på skadelista ut sesongen.

Ifølge både Daily Mail, The Sun og The Mirror er O'Leary innstilt på spytte ut 160 mill. kroner for Robbie Fowler (25). Leeds har tidligere bekreftet et bud på 135 mill. kroner.

Liverpool-spissen med 110 mål på 218 ligakamper klarer ikke å dytte ut Michael Owen og Emile Heskey av laget, og manager Gerard Houllier har allerede ymtet frampå om et salg.

- Alle spillere har sin pris. Robbie er ikke på transferlista, men vi må se på alle spillerne våre og vurdere hva som passer oss best, sier Houllier.

I tillegg går det rykter om en intern strid i storklubben. Stjernespiss Owen og Fowler skal ikke være langt fra verdens beste venner.

Leeds avviser i dag at klubben vil kjøpe Fowler, men det gjorde klubben også før de satte verdensrekord for backen Rio Ferdinand tidligere i høst.

- Bare å kommentere disse spekulasjonene er håpløst. Jeg vil ikke gi de troverdighet. Det er større sjanse for at vi kjøper Julenissen enn Robbie Fowler, sier Leeds-styreformann Peter Ridsdale.Tottenham raser

Tottenham-manager George Graham er rasende etter at klubben mistet to poeng da Patrick Vieira utliknet til 1-1 like før slutt i går. - Det er helt utrolig at målet ikke ble avblåst. Vieira dro nesten av Les Ferdinands skjorte. Med Les på bakken fikk han stå alene og nikke ballen, sier George som ikke klager på dommerens dømmekraft før Sergei Rebrovs ledermål. For ifølge Arsenal-sjef Arsene Wenger sto Rebrov i offside før han scoret.

Flo-sjef sparket

Håvard Flos manager i Wolverhampton fikk sparken i går. Sikkert ikke dårlig nytt for nordmannen, for Colin Lee ville nemlig selge ham. Flo er for tida langtidsskadd og har ikke spilt fotball denne sesongen. Tidligere Southampton-manager David Jones er favoritt til å etterfølge Lee.

Chelsea-manager dårligst?

Chelsea-manager Claudio Rainere er Premier Leagues mest overvurderte manager. Det synes leserne hos Sporting-Life.com. Italieneren fikk 43 prosent av nesten to tusen stemmer. Coventry-manager Gordon Strachan tok andreplassen, men fikk bare seks prosent av stemmene.

Men Maldini vil til Raineri?

Italia-kaptein og Milan-back Paolo Maldini kan tenke seg å avslutte karrieren i Chelsea. - Et klubb som Chelsea appelerer til meg fordi jeg har gode venner der som Gianfranco Zola og Marcel Desailly, sier han. Maldini legger også ut agn til Alex Ferguson. - Jeg ville også vurdert Manchester United fordi de er verdens størst klubb, sier han.

Ingen julefest i Sunderland

Sunderland-manager Peter Reid kutter ut årets julefest i klubben. Fjorårets affære var starten på en skikkelig nedtur fra topp til bånn på tabellen. Derfor er Reid glad for at ligacupkvartfinalen mot Crystal Palaca i kveld gjør at festen blir avlyst. - Det virket som om julefesten fortsatt var i gang tre uker etter. Vi må ta det mer med ro i år, sier han.

Uheldig islending

Leicester-spiss Arnar Gunnlaugsson vil bytte trøyenummer. Hittil har han spilt med tallet 13 på ryggen, og vært skadd stadig vekk siden han kom til klubben for to sesonger siden. - Jeg har hatt et skademareritt siden jeg kom hit, så hvis det hjelper å bli kvitt nummer 13 prøver jeg gjerne det, sier islendingen. Gunnlaugsson ba opprinnelig om tallet fordi det var hans fars lykketall.

  • Kilder: BBC, Sky Sports, Daily Mail, The Mirror, Ananova og Sporting-Life.