- Heller Gerrard enn Veron

Liverpools Jamie Carragher er glad han har Steven Gerrard på laget og ikke Juan Sebastian Veron. Les siste nytt om engelsk fotball!

Veron har fått mye skryt etter sine første uker i Manchester United, men Liverpool-backen Jamie Carragher mener Gerrard er like god - hvis ikke bedre.

- Jeg vil heller ha Steven på laget enn Veron. Hvis han noen gang drar fra Liverpool vil han være verdt like mye penger som United betalte for sin nye mann, sier Carragher.

- Veron har mer erfaring og er muligens mer kreativ, men vi er fornøyd med midtbanen vår.

Carraghers ord kommer et par dager etter at Gerrard har skrevet under på en kontrakt som holder ham på Anfield fram til 2005.

Liverpool møter Haka i 3. runde i Champions League-kvalifiseringen i morgen. Det blir trolig med Gerrad på benken fra start. Liverpool-stjernen sliter med en ankelskade.

- Feil av Wright

Ipswich-sjef George Burley tror Richard Wright kan komme til å angre på at han gikk til Arsenal. Han er redd overgangen til Highbury kan koste Wright landslagsplassen. - Richard skulle blitt hos oss i én sesong til. Her skulle han spilleUEFA-cup, han var et sikkert førstevalg og kom til å være i landslagstroppen. Nå kan det se ut som han blir andrevalg bak David Seaman i Arsenal, sier Burley. - Forhåpentligvis kommer han seg inn på laget i Arsenal og får 50 kamper for England. Men jeg føler likevel at det var å gamble.

Gayle til Watford

Tore André Flos spisskonkurrent i Rangers, Marcus Gayle, går til Watford. Spissen kom fra Wimbledon i mars, men har ikke klart å etablere seg på Rangers-laget. Nå håper han på suksess hos Gianluca Vialli i Watford. - Vi regner med å ha alt klart seinere i dag, sier Gayle til PA. I den engelske 1. divisjonsklubben blir Gayle lagkamerat med Espen Baardsen.

Grønt lys for Shearer

Etter et besøk hos en spesialist i Paris, har Alan Shearer fått tillatelse til å trene for fullt igjen. Det er ventet at Shearer er tilbake i Newcastle-troppen i slutten av måneden.

Venables dropper Hellas

Terry Venables avskriver alle muligheter for at han blir ny landslagssjef for Hellas. Han angiper nå personer i det greske fotballforbundet fordi de lekket med navn. Venables reserverte seg for å snakke med det greske forbundet, men gikk med på det mot at det hele foregikk i det stille. Men istedet gikk det greske forbundet ut med de fem trenernavnene de hadde på blokka. Dermed avlyste Venbables hele turen til Aten. - Jeg har fortalt dem at jeg ikke er klar for å reise som planlagt. Dette møtet var ment å være privat, men nå vet alle det, og så vidt jeg kan skjønne, er det helt uaktuelt nå, sier Venables. Den tidligere engelske landslagssjefen jobber nå for TV-kanalen ITV.

Perugia vurderer Silvinho

Arsenal er interessert i å selge brasilianeren Silvinho. Deportivo La Coruna var en stund aktuell, men nå kan det se ut som om backen havner i italienske Perugia. Klubben solgte nylig Marco Materazzi til Inter.

UNITED-STJERNE: Juan Sebastian Veron. Foto: SCANPIX