Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hellner ba Ferry forklare seg

Etter skriveriene.

TOK KONTAKT: Marcus Hellner synes ikke noe særlig om boka til Björn Ferry. Foto: Maja Suslin / TT / NTB Scanpix
TOK KONTAKT: Marcus Hellner synes ikke noe særlig om boka til Björn Ferry. Foto: Maja Suslin / TT / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Boka til skiskytter Björn Ferry har vakt oppsikt i både Sverige og Norge. Ikke minst innad i vintersportsmiljøet har den slått ned som en bombe, og flere av Ferrys eks-kolleger i toppidretten - blant annet Marit Bjørgen - har gått hardt ut mot hans skudd-fra-hofta-forfatterskap.

Én av utøverne han fyrer av en bredside mot er den svenske OL- og VM-vinneren Marcus Hellner. Ifølge Ferry hadde ikke Hellner «gjennomtenkte treningsanalyser». Om Hellner og Charlotte Kalla skriver Ferry:

«De bør nok holde seg til skigåingen så lenge det går».

- Pussige uttalelser Hellner ble overrasket over Ferrys skriverier, melder Aftonbladet i dag:

- Det får stå for hans regning, men jeg er vel egentlig ikke helt enig i at jeg ikke har kontroll på treningen min. Det er ganske så pussige uttalelser, sier Hellner.

- Jeg har sans for Ferry, og vi har møttes nå og da i forbindelse med mesterskap og treninger. Jeg vet ikke hvordan han kom fram til det der. Vi delte rom en kveld, da spurte han meg om hvordan han så på trening - men jeg var ikke så sugen på å snakke om trening. Jeg svarte litt kort hvordan jeg gjorde det i fjor, og at jeg gjør det samme i år igjen, forklarer svensken.

Skrev og spurte Når Aftonbladets journalist spør om de har hatt kontakt, svarer Hellner:

- Jeg har snakket med ham. Jeg skrev og spurte hva han mente, og jeg ga ham en sjanse til å forklare seg ettersom jeg kjenner ham, og føler han er en kompis.

- Hva svarte han?

- Den boken handler litt om å få oppmerksomhet, og det var budskapet jeg følte jeg fikk, sier Marcus Hellner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling