HÅPER PÅ DETTE NESTE ÅR:  Petter Northug og Marcus Hellner gikk begge den avsluttende femmila i Holmenkollen forrige helg. Marcus Hellner håper Northug blir med i verdenscupsirkuset også neste år. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
HÅPER PÅ DETTE NESTE ÅR: Petter Northug og Marcus Hellner gikk begge den avsluttende femmila i Holmenkollen forrige helg. Marcus Hellner håper Northug blir med i verdenscupsirkuset også neste år. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Hellner om Northugs plan: - Dum

Tror skikongen går verdenscup neste sesong.

(Dagbladet): Petter Northug har vært hemmelighetsfull om framtida etter han rasket med seg fire gullmedaljer under Falun-VM.

Skiforbundet har strammet inn sine krave, og krever at Northug bryter samarbeidet med Coop innen utgangen april, hvis han skal konkurrere for landslaget. Gjør ikke Northug det, kan han ikke delta i verdenscupen og dermed er det bare langløp som gjelder for trønderen, som i går kom til enighet med Nye Høyder, og dermed slipper en ny rettssak.

Northug-rival Marcus Hellner tror Northug blir å se verdenscupsirkuset også neste sesong.

- Det vil være et dumt valg hvis han dropper verdenscupen. Jeg tror det er mer et forhandlingskort fra han sin side. Det ville vært smart av han å konkurrere i verdenscupen. Han har mer å hente der, sier Hellner til sin lokalavis Norrländska Socialdemokraten.

Hellner som hadde et skuffende mesterskap på hjemmebane, var med på å kjempe om sieren på den avsluttende femmila i Holmenkollen. Han er klar på hvilken arena han ønsker å se Northug neste år.

- Det er klart jeg vil se han i verdenscupen, sier svensken.