Hellner sint på Røthes stafettavslutning

- Jeg merket at han hadde større fart, sier nordmannen.

AVVISER AT HAN GIKK STYGT PÅ OPPLØPET: -  Jeg var kanskje litt aggressiv, men jeg var først rundt svingen og først inn i korridoren, sier Sjur Røthe. Her gratuleres han av Eldar Rønning.  
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
AVVISER AT HAN GIKK STYGT PÅ OPPLØPET: - Jeg var kanskje litt aggressiv, men jeg var først rundt svingen og først inn i korridoren, sier Sjur Røthe. Her gratuleres han av Eldar Rønning. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LA CLUSAZ (Dagbladet): Sjur Røthe spurtslo Marcus Hellner og tok hjem nok en norsk stafettseier i franske La Clusaz i dag.

Røthe kom først inn på stadion og så ut til å presse Hellner ut til siden da han valgte spor i spurten.

Med den manøveren klarte aldri Hellner å komme seg forbi nordmannen, og ble nødt til å nøye seg med andreplassen i denne verdenscupstafetten.

Gjorde ikke noe galt De svenske tv-kommentatorene mente Norge og Røthe måtte diskes etter manøveren, men Hellner er ikke enig i det.

- Nei, han gjorde jo ikke noe galt etter regelboka, sier en skuffet og oppgitt svenske til Dagbladet.

- Men jeg ble hindret og mistet all farta. Jeg kom bakfra i større fart, og du kan jo bare se på bildene hva som skjer, fortsetter han.

Til tross for at Hellner ikke er enig i at Røthe gjorde noe galt, leverte svenskene inn en protest mot Røthe umiddelbart etter løpet. Den protesten skal ha blitt avvist av juryen like umiddelbart.

Briljant I den norske leiren var stemningen en helt annen. Briljant taktisk og helt perfekt var noen av de norske beskrivelsene av Røthes avslutning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer