Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helnorsk EM-semi i sanden

- Veldig deilig, sier Maaseide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er duket for helnorsk semifinale i EM-runden i sandvolleyball lørdag. Kathrine Maaseide/Susanne Glesnes skal ut mot Nila Håkedal/Ingrid Tørlen i kampen om finaleplass.

Maaseide og Glesnes har imponert stort så langt og tok seg til semifinale med 2-1-seier over den østerrikske duoen Doris og Stefanie Schwaiger.

- Veldig deilig. Det er gøy å gjøre det så bra i et mesterskap. Vi er fortsatt ubeseiret, strålte Maaseide.

Etter å ha tapt åpningssettet slo de norske jentene knallhardt tilbake.

- Vi fikk en veldig bra start på det avgjørende settet og mistet ikke hodet da de kom litt tilbake. Gode mottak hos oss gjorde at de ikke klarte å stoppe angrepene våre. Vi presset dem veldig på serve, og det ble avgjørende, mente Maaseide.

For Håkedal/Tørlen ventet to tøffe kamper. Først ble europamesterne Arvanity/Karadissiou fra Hellas slått 2-0 (21-15, 22-20). Deretter ble det samme sifre mot belgierne Mouha/Van Breedam (21-19, 21-14).

- Nila og Ingrid hadde tapt 13 ganger mot grekerne, men endelig bikket det vår vei. Deretter spilte de en kanonkamp mot Belgia. Mot slutten av kampen spilte de rett og slett ut motstanderne. Nå gleder vi oss til en helnorsk semifinale, sa trener Jon Grydeland.

(NTB)

JUBEL: Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes fortsetter storspillet under EM i sandvolleyball - og det måneden før OL i Beijing. Arkivfoto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
JUBEL: Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes fortsetter storspillet under EM i sandvolleyball - og det måneden før OL i Beijing. Arkivfoto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer
image: Helnorsk EM-semi i sanden

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!