Helomvending om «mystisk spiss»

Dagens ryktebørs.

HELOMVENDING:  Manchester United-manageren Louis van Gaal sier nå at det ikke finnes noen "mystisk" spiss på vei til klubben. Foto: AP Photo/Ted S. Warren/NTB Scanpix.
HELOMVENDING: Manchester United-manageren Louis van Gaal sier nå at det ikke finnes noen "mystisk" spiss på vei til klubben. Foto: AP Photo/Ted S. Warren/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Både Liverpool og Real Madrid er på jakt etter Borussia Dortmund-profilen Marco Reus. Det skriver aviser i både England og Spania.

Liverpool har innsett at Mario Götze ikke ønsker å forlate Bayern München og har rettet fokuset over på Reus, skriver Liverpool Echo.

Samtidig skal Martin Ødegaards klubb være interessert i angrepsspilleren, som mistet VM i Brasil grunnet skade. Den spanske hovedstadsklubben skal ligge foran Liverpool i jakten på Reus.

Dortmund er lite villige til å selge, men begge klubbene håper å kunne overbevise landslagsspilleren. En potensiell overgangssum, sies å være på rundt 530 millioner kroner.

Fra Merseyside rapporteres det også at Christan Benteke-overgangen fullføres i dag.

Di Maria-forhandlinger Det er fortsatt ventet at det vil forekomme endringer i troppen på Old Trafford, drøye to uker før seriestart. De røde djevlene vant i natt da de slo San Jose Earthquakes 3-1. Det skjedde uten Angel Di Maria, som ikke har vært med på USA-touren.

ØNSKET I SPANIA OG ENGLAND:  Marco Reus er ønsket av både Liverpool og Real Madrid, men Dortmund ønsker ikke å selge. Foto: NTB Scanpix.
ØNSKET I SPANIA OG ENGLAND: Marco Reus er ønsket av både Liverpool og Real Madrid, men Dortmund ønsker ikke å selge. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Argentineren har blitt koblet sterkt til franske PSG, men vil nå slutte seg til United-troppen i USA, selv om forhandlinger fortsatt foregår, skriver Daily Mail.

Manager Louis van Gaal var lite snakkesalig om Di Marias framtid etter nattens seier. Han distanserte seg også fra ryktene om at en «mystisk spiss» er på vei inn portene. Engelsk presse har listet opp en hel rekke med mulige alternativer, men van Gaal hevder på sin side at han aldri har sagt det skal komme en spiss.

- Jeg har lest i media at vi skal hente en spiss. Det har jeg ikke sagt, fortalte nederlenderen i natt.

Samtidig skriver The Mirror at spissen skal være Fernando Llorente.

I andre enden av banen tyder mye på at David de Gea spiller i England også den kommende sesongen. Den spanske avisen Marca skriver at United krever både Sergio Ramos og Real-keeper Keylor Navas i retur hvis en overgang skal finne sted.

Stones-nei Chelsea og Josè Mourinho har allerede fått avslag på et bud for Everton-stopperen John Stones. 250 millioner var ikke nok til å få et ja fra Liverpool-klubben.

TIL PSG?  Angel Di Maria. Foto: Reuters / Jason Cairnduff
TIL PSG? Angel Di Maria. Foto: Reuters / Jason Cairnduff Vis mer

Engelske medier skriver at Chelsea må legge nærmere 400 millioner på bordet for den talentfulle forsvarsspilleren. Det kommer trolig ikke til å skje.

- Markedet er bra nå. Det kan mindre klubber med interessante unge spillere bruke til sin fordel. Jeg vil ikke kritisere dem. Det er kanskje derfor det er få unge engelskmenn hos de største klubbene. Sånn er markedet bare, sier Chelsea-manageren ifølge Daily Mail.

Everton-manager Roberto Martinez kritiserte Chelsea for budet på 250 millioner. Mourinho slår knallhardt tilbake og mener Everton er naive hvis de tror de kan unngå bud på sin beste spiller under overgangsvinduet.

Zlatan satte fyr på ryktene Zlatan Ibrahimovic har vært et av sommerens heteste navn. I natt scoret han da han sesongdebuterte for PSG. Etter kampen fikk han spørsmål om overgangsryktene knyttet til han.

- Det er i Mino Raiolas hender, svarte svensken ifølge Aftonbladet.

Raiola er svensken omstridte agent, og italienske medier mener å vite at svaret tyder på at «Ibra» ikke har bestemt seg enda.

Arsenal-keeper Wojciech Szczesny er i ferd med å bli utlånt til Roma, skriver The Telegraph.

Polakken er ikke ventet å få mye spilletid hos The Gunners etter at Petr Cech kom til klubben.

Den unge lovende Barcelona-spilleren Sergi Samper skal være på Arsene Wengers ønskeliste. Arsenal-manageren skal være klar for å bla opp 100 millioner for talentet, mens Barcelona er desperate etter å beholde ham. Luis Enrique skal være mest interessert i å låne ut talentet, skriver Daily Mail.

USIKKER FRAMTID:  Zlatan Ibrahimovic. Foto: Elsa/Getty Images/AFP
USIKKER FRAMTID: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Elsa/Getty Images/AFP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer