Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helsingborg vil ha Hareide

Har ledet dem til gull før.

ÖRGRYTE-SUKSESS: Åge Hareide har nok en gang suksess i Sverige, og nå vil gamleklubben Helsingborg ha ham som trener igjen. Foto: Adam Ihse / SCANPIX
ÖRGRYTE-SUKSESS: Åge Hareide har nok en gang suksess i Sverige, og nå vil gamleklubben Helsingborg ha ham som trener igjen. Foto: Adam Ihse / SCANPIX Vis mer

|||I 1999 trente Åge Hareide (56) svenske Helsingborg til seriegull. Nå vil sørsvenskene hente nordmannen for en ny periode på Olympia.

- HIF har meddelt sin interesse overfor min agent, men jeg har sagt til ham at jeg vil vente med å vurdere situasjonen. De som vil prate med meg får komme tilbake etter sesongen, sier Hareide til Helsingborgs Dagblad.

Hareide er for tiden trener i Örgryte. Göteborg-klubben hadde bare to poeng da Hareide kom inn som trener tidligere i sesongen, men kan nå redde plassen i Allsvenskan.

Hareide har bred erfaring som trener. Han har i tillegg til Helsingborg og Örgryte vært innom Molde, Brøndby, Rosenborg og det norske A-landslaget.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling