TIL SVERIGE?: Helsingborg ønsker å hente Rosenborgs Rade Prica tilbake til Sverige. - Han vet hvor han finner oss, sier sportssjefen i den svenske klubben. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
TIL SVERIGE?: Helsingborg ønsker å hente Rosenborgs Rade Prica tilbake til Sverige. - Han vet hvor han finner oss, sier sportssjefen i den svenske klubben. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Helsingborg vil ha Prica tilbake til Sverige

- Han vet hvor han finner oss.

Følg Rosenborg mot Atletico Madrid direkte i livestudio i kveld.

(Dagbladet): Helsingborg ønsker å hente Rosenborgs Rade Prica tilbake til Sverige.

- Rade er definitivt en spiller som vil passe i spillergruppen og er i fysisk toppform, sier sportssjef i Helsingborg Jesper Jansson ifølge Aftonbladet.

Svensken startet sin karriere i nettopp Helsingborg, og scoret 27 mål på 73 kamper for klubben i perioden 1998-2002. Etter det har han vært i blant annet Aalborg, Sunderland og nå Rosenborg.

Helsingborg siste seriegull kom i 1999, og klubben har de siste åra hentet tilbake fem tidligere spillere fra den perioden. Nå håper de at også Prica kommer tilbake.

- Strategien vår er at de spillerne skal komme tilbake og bidra både på og utenfor banen, sier Jansson.

Sportssjefen understreker at de ikke vil gjøre noe fremstøt på Prica før kontrakten hans går ut i 2012.

- Men Rade vet definitivt hvor han finner oss.

Prica ble toppscorer i Tippeligaen i fjor med sine 17 mål. I år har han scoret 12 mål for trønderne. I høst sa han følgende til Smålands-Posten:

- Helsingborg er mitt lag. Det er i Skåne vi skal bo, så det hadde fint å spille der igjen.