Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helstad-avgjørelse etter sesongen

Spilleragent Rune Hauge representerer Brann og landslagets Thorstein Helstad. - Det er et jevnt trykk av interesserte klubber fra hele Europa. Men jeg setter alle på venting, vi skal ikke ta stilling til noe som helst før den norske sesongen er over, sier Hauge til BA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann-ledelsen ønsker å selge spillerne for å rette opp økonomien i klubben. Nå advarer agent Rune Hauge klubblederne mot å stresse med spillersalg.

- Jeg må få oppfordre Brann-lederne til å ha is i magen når det gjelder salg. Jeg har registrert at de stresser litt pga. økonomien, men de sitter på store verdier i gode unge spillere, og bør ikke selge til første og beste interesserte klubb.

Brann har flere unge spillere som er interessante for utenlandske klubber. Hauge tenker ikke bare på et eventuelt salg av Helstad når han ber klubblederne om å ta det med ro.

- De har i tillegg typer som Karadas og Hanstveit. Pluss at det kommer enda flere bak. Og det bør være behagelig for ledelsen i klubben.

(Dagbladet.no)