Helstad gir alt

BERGEN (Dagbladet): Alt tyder på at det blir Austria Wien for Thorstein Helstad og Raymond Kvisvik, men først vil de gi alt for Brann mot Molde i dag.

- Vi lar oss ikke forstyrre av disse forhandlingene, sier de to største Brann-profilene.

Brann-direktør Bjørn Dahl lover at Thorstein Helstad og Raymond Kvisvik vil bli i Brann til over 17. mai.

- Jeg regner med en endelig avklaring med Austria Wien tirsdag eller onsdag neste uke, sier han. Sesongen i Østerrike starter igjen i midten av juli, og klubben har ønske om å ha med seg Helstad og Kvisvik i oppkjøringen til ny sesong.

Austria Wien har sikret seg førsteretten til forhandlinger med de to Bosman-spillerne. Bjørn Dahl var torsdag i et forhandlingsmøte med en annen klubb utenfor Norges grenser for å sikre et alternativt salg for Thorstein Helstad, men direktøren forventer en positiv løsning med klubben i Østerrike.

Etter det Dagbladet forstår, har Brann et håp om å ende opp med 16 til 17 millioner kroner i en samlet pakke fra Austria Wien.

Thorstein Helstad sier til Dagbladet at han ikke lar seg forstyrre av verken overgangsforhandlinger eller barneskrik.

- Min datter Isabell er nå to uker gammel. Hun er snill og god og lar meg få sove i ro om natta. Det er godt å oppleve at det finnes noe større i livet enn fotball. Nå vil jeg likevel konsentrere meg om å gi alt for Brann mot Molde. Han varsler at Brann kan komme til å spille noe mer avventende enn i fjor.

- I de siste treningskampene har vi lyktes med en taktikk som ikke er like offensiv som tidligere. Vi klarer likevel å skape mange sjanser, sier han.