Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helstad imponerte Anderlecht

I går kveld satt Anderlecht og Brann i forhandlinger. Tema: Thorstein Helstad. - Interessen deres begynner å bli mer konkret, sier Arne Møller.

Thorstein Helstad scoret ett av målene da Brann slo Viking på bortebane. Etter kampen var Helstad tema på et møte mellom Anderlecht og Brann, skriver BA.

Da møtet var over, var sportssjef Arne Møller fortsatt ikke sikker på at Helstad blir Anderlecht-spiller.

- Men jeg er glad interessen deres begynner å bli mer konkret, sier Møller.

Den belgiske klubben er én av mange som har blitt knyttet til Helstads navn denne vinteren og våren. Nå er det i hvert fall bekreftet at Anderlecht er mer enn et rykte.

- Vi har diskutert pris, og vi har gitt uttrykk for hva vi mener er rett sum. Men det er ikke kommet noe konkret bud fra dem ennå, sier Møller til BA.

Anderlecht-trener Aimé Anthuensis sa etter kampen i går at han var imponert av Helstad:

- Han gjorde et godt inntrykk. Utvilsomt en spiller med potensial.

Ifølge Møller kommer Anderlecht til å sitte ringside når Helstad og Brann spiller mot Molde kommende fredag.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling