Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helstad klar til cupkamp

Thorstein Helstad har lagt Anderlecht og strekkskade bak seg. I morgen spiller han cupkamp mot Ørn Horten.

Det er nå endelig klart at Anderlecht ikke blir Helstads neste arbeidsgiver. Nå innstiller han seg istedet på 4. rundekamp mot Ørn Horten i morgen kveld, skriver Brann på sin hjemmeside.

Helstad måtte stå over seriekampen mot Moss etter at han pådro seg en strekk mot Rosenborg, men nå har skaden sluppet taket.

Raymond Kvisvik og Azar Karadas starter på benken i morgendagens cupkamp. Kvisvik har vært plaget med forkjølelse, men Karadas er småskadd. En lyskeskade setter Roy Wassberg ut av spill.

  • Brann - Ørn Horten er skjøvet en uke frem fordi Brann skal spille kvalifiseringskamp til Champions Leauge 25. juli. Resten av 4. runde spilles neste onsdag.

    (Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling