Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helstad liker ikke RBK-uvisshet

Er VIF-aktuell.

(Dagbladet.no): Thorstein Helstad scoret mot Stabæk, men var ute av laget igjen mot Sandefjord sist helg.

Den tidligere Austria Wien- og Brann-spissen er ikke glad for at usikkerheten om sin rolle på Rosenborg-laget, skriver Adresseavisen.

- Ingen tjener i lengden på uvissheten som oppstår når du ikke vet om du spiller eller sitter på benken. Men det er knallhard kamp om plassene i RBKs startellever, og den situasjonen forholder jeg meg til, sier Helstad til avisa.

I går hevdet TV2 at Vålerenga kan tenke seg å hente landslagsspissen til Oslo. Også Brann skal være interesserte i sin gamle spiss.

- Jeg er klar over Vålerengas interesse for Helstad, men ut over det vil jeg ikke si noe om saken, sier agent Stig Lillejord til TV-kanelen.

SCORET OG BLE SATT UT: Ett mål mot Stabæk var ikke nok for at Thorstein Helstad fikk beholde plassen i RBK-angrepet. Foto: Scanpix
SCORET OG BLE SATT UT: Ett mål mot Stabæk var ikke nok for at Thorstein Helstad fikk beholde plassen i RBK-angrepet. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling