Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helstad nærmer seg tippeligaretur

Bare formaliteter unna LSK-kontrakt.

LSK-AKTUELL: Thorstein Helstad har allerede gjennomført en medisinsk test i Lillestrøm. Nå jobbes det for å få ham ut av avtaleforholdet med Monaco. Foto: Erlend Aas / Scanpix
LSK-AKTUELL: Thorstein Helstad har allerede gjennomført en medisinsk test i Lillestrøm. Nå jobbes det for å få ham ut av avtaleforholdet med Monaco. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

Thorstein Helstad blir ventelig Lillestrøm-spiller. Ifølge Romerikes Blad blir angriperens overgang trolig bekreftet tidlig i juli.

- Så lenge ingenting er klart, ønsker jeg ikke å spekulere i det, sier LSKs sportsdirektør Bjarmann til RB.

Helstad gjennomførte den medisinske testen på Åråsen for noen uker siden, skriver lokalavisen.

- Vi jobber med å terminere Thorsteins kontrakt i Monaco, så får vi se hva som skjer dersom det går i orden, sier Helstads agent Stig Lillejord.

Først 1. august blir Helstad spilleklar. Det betyr at Sandnes Ulf 5. august er første kampen han kan rekke i den gule og svarte drakten.

LSK jobber med å hente flere angripere. Fredrik Gulbrandsen er skadd på nytt, mens Björn Bergmann Sigurdarson selges til engelske Wolverhampton. Samtidig er det klart at Luke Rodgers er ferdig i klubben.

- Han kommer ikke til å spille for LSK igjen. Vi visste det var en gambling da vi hentet ham siden vi hadde dårlig tid da Fredrik ble skadet i serieåpningen. Overgangen har ikke gått helt slik vi håpet, men den har heller ikke kostet oss mye, sier Bjarmann til Romerikes Blad.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media