Helstad og Mjelde hyllet fansen

Toppscoreren scoret fire da Brann knuste Viking 5-2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brann – Viking 5-2

I kveld kan Bergen og Brann endelig feire seg selv med gullmedaljene rundt halsen. Thorstein Helstad scoret fire mål da Brann rullet over Viking og vant 5-2.Spillerne og støtteapparatet har akkurat fått gullmedaljene rundt halsen til enorm jubel på et smekkfullt Brann Stadion.Én etter en steg de frem for å motta gullmedaljen av Sondre Kåfjord - til unison hyllest på Stadion. Det var en stolt og beveget Brann-trener Mons Ivar Mjelde som snakket til Stadion etter å ha fått gullmedaljen.- Dette er en stor dag for Sportsklubben Brann, og vi har fått en fantastisk støtte fra dere, den 12. mann. Tusen takk!, sa Mjelde, før han fortsatte:- Vi har ikke tapt én eneste hjemmekamp i år, og det er mye deres fortjeneste.Thorstein Helstad synes dette gullet overgår det han har opplevd i Trondheim som RBK-spiller.- Det sitrer i kroppen nå. Jeg har vært mer delaktig i dette gullet enn jeg var i RBK. Vi gir publikum det de fortjener, sa Helstad til TV2 før han gikk for å motta gullemedaljene i gull-drakt.

Og for en fest heltene i rødt vartet opp med.Angreps-eksplosjon Det var det vakreste fyrverkeri av en første omgang, med Thorstein Helstad og Erik Huseklepp som de flotteste rakettene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer