Helstad ordnet poeng

BERGEN (Dagbladet): Brann- Stabæk 2- 2. - Det er ingen grunn til å gratulere, sier Thorstein Helstad, som mente at Brann mistet seieren mot Stabæk i går. Men med Helstads to scoringer lever sølvhåpet videre i Brann.

Og dermed var han definitivt den store helten i Bergen i går. For med tap av alle poeng mot Stabæk, ville det sett helsvart ut for Branns sølvhåp.

- Det er klart at scoringene var viktige. Hadde vi tapt, ville det sett stygt ut, men vi burde vunnet, det hadde vi sjanser nok til. Nå øker presset. Mot Start onsdag må vi ta alle tre poengene, sier Helstad.

Men det har Helstad stor tro på at Brann skal klare, og han har uansett grunn til å glede seg. For det har vært måltørke på Brann Stadion i år, og det er lenge siden Helstad har scoret spillemål. Samtidig kan gårsdagens scoringer gi landslagsplass igjen.

- Jeg håper da det, men det får landslagsledelsen ta seg av. Jeg føler meg helt frisk igjen. Både kondisjonen og farten er tilbake. Jeg har ikke tenkt så mye på at scoringene har uteblitt. Jeg må tro på at jeg kan score, ellers scorer jeg ikke, sier Helstad, som med sine to mål igjen er toppscorer i tippeligaen.

Og holder Helstad formen, og får resten av laget med seg, kan sølvplassen ennå være innen rekkevidde.

I FORM: Thorstein Helstad er i scoringsform igjen etter å ha slitt med sykdom.