Helstad på transferlista

Thorstein Helstad nekter å skrive under ny kontrakt med Brann, selv om til og med agent Rune Hauge anbefaler det. Nå har Brann satt spissen på transferlista.

Brann- og landslagsspissen har takket nei til Branns siste kontraktsforslag og kan dermed forlate Bergen gratis ved sesongslutt.

Ifølge Bergens Tidende trosser 24-åringen dermed agent Rune Hauge som oppsiktsvekkende har anbefalt hedmarkingen en ny avtale. Agenten mener han ikke vil tape noe på å være bundet til Brann fram til han blir solgt til en proffklubb.

Brann-direktør Bjørn Dahl skal ha gitt Helstad et tilbud «han ikke kunne si nei til», skriver BT. Likevel var det nettopp det Helstad gjorde i går.

- Når Thorstein nå velger å takke nei til å forlenge avtalen med oss, er det en skuffelse med tanke på de intensjoner som har ligget til grunn for samarbeidet de siste 2 årene, sier Arne Møller til Brann.no.

Det skal ikke være økonomiske grunner til at Helstad takker nei.

Han er nå satt på klubbens transferliste og det vil derfor være mye usikkerhet om hva som vil skje i de nærmeste ukene.

- Faren for at både Thorstein og Raymond (Kvisvik) kan forsvinne rett før seriestart er overhengende, skriver klubben på sin hjemmeside.

(Dagbladet.no)

<B>VIL TIL UTLANDET:</B> Derfor er Thorstein Helstad negativ til en ny kontrakt med Brann.