Helstad skadd på trening

Det tok ikke mange minuttene før Thorstein Helstad måtte av banen under kveldens a-landslagstrening.

BEOGRAD (Dagbladet.no): Thorstein Helstad var uheldig da han skulle blokkere et skudd på kveldens trening i Beograd. Ballen traff helt ytterst på tåa, og dermed fikk han en vridning i kneet.

- Skulle tro jeg hadde lært at jeg ikke skal blokkere skudd på trening på den måten etter så mange år, sier en litt oppgitt Helstad til Dagbladet.no.

Han håper skaden ikke er alvorlig, og mener fast bestemt at han trener igjen i morgen kveld. Landslagslege Thor Einar Andersen er litt mer i tvil:

- Det er litt vanskelig å si akkurat nå, men han har fått en vridning i kneet. Det virker ikke som om det er noe leddbånd, så vi må se hvordan det blir etterhvert, forteller Andersen.

- Jeg er litt spent på den, sier han til Dagbladet.no.

Tvilsom Hangeland

Brede Hangeland klarte heller ikke gjennomføre treninga på Crvena Zvezda stadion i kveld. Viking-stopperen har slitt litt med lyskene i det siste, og spilte heller ikke treningskampen for klubblaget mot Haugesund fredag.

- Han er litt stiv i lyskene. Vi behandler ham så får vi se om han tåler en kamp eller om vi skal skåne ham på onsdag også, sier Andersen.

  • Resten av den norske troppen er skadefri to dager før privatlandskampen mot Serbia og Montenegro i Beograd.
SMERTEFULLT KNE: Thorstein Helstad måtte ise ned kneet etter en mislykket blokkering av et skudd på kveldens a-landslagstrening.