Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Helstad til Monaco

34-åringen scoret 21 mål sist sesong.

HAR PØST INN MÅL: Thorstein Helstad har scoret på bestilling for Le Mans på nest øverst nivå i Frankrike. Nå skal hedmarkingen være klar for Monaco, som rykket ned fra toppdivisjonen forrige måned. Foto: AFP PHOTO / JEAN FRANCOIS MONIER
HAR PØST INN MÅL: Thorstein Helstad har scoret på bestilling for Le Mans på nest øverst nivå i Frankrike. Nå skal hedmarkingen være klar for Monaco, som rykket ned fra toppdivisjonen forrige måned. Foto: AFP PHOTO / JEAN FRANCOIS MONIER Vis mer

Spissen Thorstein Helstad skal være klar for en overgang fra Le Mans til Monaco i fransk nest øverste serie, melder VG Nett.

Vålerenga har i langt tid vært interessert i å forsterke laget med Thorstein Helstad. Den 34 år gamle hedmarkingen scoret 21 mål på 34 kamper for Le Mans denne sesongen i fransk 2. divisjon. Han har fri overgang som bosmanspiller.

Hans agent Stig Lillejord bekrefter at han har mottatt et skriftlig tilbud fra en fransk klubb, men vil ikke ut med noe navn ennå.

Monaco rykket ned fra den øverste divisjonen i Frankrike etter endt sesong.

(NTB)