Helstad ute i opptil seks uker

Leddbåndsskade stopper toppscoreren.

Thorstein Helstad må belage seg på flere uker på sidelinjen. Brann-spissen har pådratt seg en leddbåndsskade.

Helstad ble i siste liten utelatt fra Branns lag mot Lyn Oslo mandag. Og det var antakeligvis bra. For diagnosen på eliteseriens toppscorers kneskade er en rift i leddbåndet, skriver Brann.no.

- Han har hatt skaden i en 14-dagers tid og vi får ta det dag for dag. Når vi kommer tilbake til Bergen skal han undersøkes av lege Ove Austgulen. Det er riktig å hvile ham nå, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

I verste fall må Brann klare seg uten Helstad i seks uker.

- Vi får ta en ordentlig sjekk og jeg håper selvsagt at jeg ikke blir lenge ute. Men det er bedre å vente et par kamper enn å risikere et lengre avbrekk. Vi får bare se, men det er ikke noe gøy å være skadd, sier Helstad.

(NTB)

LEDDBÅNDSSKADET: Thorstein Helstad var med Brann til Oslo, men måtte se kampen mot Lyn fra tribuneplass etter at en leddbåndsskade har satt spissen ut av spill i opptil seks uker. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
LEDDBÅNDSSKADET: Thorstein Helstad var med Brann til Oslo, men måtte se kampen mot Lyn fra tribuneplass etter at en leddbåndsskade har satt spissen ut av spill i opptil seks uker. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix Vis mer
Helstad ute i opptil seks uker