Helsvart for Brann

Etter to kamper uten verken poeng eller mål er Brann-trener Teitur Thordarson bekymret. 0-1-tapet for Moss i kveld sved skikkelig.

- Vi skaper nesten ikke sjanser. Det er fryktelig urovekkende, sa Teitur Thordarson etter det forsmedelige tapet.

- Vi mangler kreativitet og er ikke gode mot lag som legger seg lavt.

Og den som skal være lagets mest kreative spiller, Raymond Kvisvik, ble byttet ut med Tommy Knarvik etter 57 minutter. Den dribleglade vingen spilte en av sine aller dårligste kamper i den røde trøya. Heller ikke lagkameraten Thorstein Helstad klarte å omsette de tre store sjansene han fikk mot Moss, og spilte en middels kamp. Nå spør mange seg om duoen kanskje har tankene et annet sted enn hvor de bør ha dem. I juni reiser Kvisvik og Helstad til proffspill i østerrikske Austria Wien.

- Det er ingen ideell situasjon for oss at de er klare for proffspill, og snart forsvinner, bemerket Brann-stopper Roy Wassberg, dog uten å ville si noe mer om lagkameratenes spill.

Ingen forsterkninger

Brann-treneren innrømmet villig at Brann er et bunnlag, men har ingen spillerforsterkninger i sikte.

- Vi spiller som et bunnlag også. Men vi forhaster oss ikke med å hente inn noen erstattere for Helstad og Kvisvik, sa Thordarson. Stoke-spissen Rikhardur Dadason har vært koblet til klubben, men skal ikke lenger være aktuell.

Han opplyste derimot at det kan bli store forandringer til kampen mot Start neste helg. Og det kan trenges etter den bedrøvelige forestillingen på Brann stadion.

Gjemte seg vekk

Hans Erik Ramberg ble matchvinner for østfoldklubben etter 53 minutter. Knut Walde misset på en klarering, Øyvind Storflor snappet opp ballen, la til Hans Erik Ramberg som kom på løp fra midtbanen. Ingen Brann-spillere fulgte Ramberg som enkelt gjorde 1-0.

- Dette var forferdelig dårlig. Vi gjemte oss vekk og det førte til gåfotball. Vi var altfor feige. Spillerne ville jo ikke ha ballen, sa en skuffet Roy Wassberg.

Han ville ikke svartmale situasjonen, men antydet at bergenserne sårt trenger en seier og mål mot Start etter nederlag for Molde og Moss.

- Vi har bare spilt to kamper, men vi må vinne snart for å ikke bli hengende etter.

(NTB)