TAPTE:  Fulham og Brede Hangeland ble slått 2-0 av Swansea. REUTERS/Rebecca Naden
TAPTE: Fulham og Brede Hangeland ble slått 2-0 av Swansea. REUTERS/Rebecca NadenVis mer

Helsvart for Hangeland og Fulham

Mens Swansea og Crystal Palace tok viktige trepoengere.

Ballen spratt Swanseas vei da Fulham ble slått 2-0 i tirsdagens viktige bunnoppgjør i Premier League. Tre Fulham-spillere var sist på de to scoringene.

Jonjo Shelvey og Chico Flores ble kreditert målene, men det var retningsendringer da ballen traff Fulham-spillere som lurte Maarten Stekelenburg i målet.

Shelveys skudd i det 61. minutt traff først Wilfried Bony og deretter Brede Hangeland. Dermed var Stekelenburg sjanseløs.

Chicos nikk ved nærmeste stolpe endret retning på Dimitar Berbatov, og dermed sto det 2-0. Swansea tok sin første seier på ni seriekamper, og bare den tredje på hjemmebane hele sesongen.

Det var nok til å løfte laget forbi en rekke lag helt opp til 10.-plass. Fulham var bare to poeng bak da kampen startet, men har bare tre lag bak seg på tabellen.

Hangeland og Ashkan Dejagah hadde store sjanser for Fulham i første omgang. Først fikk den norske landslagskapteinen ballen ganske alene på et frispark fra Kieran Richardson, men headingen gikk over mål.

Dejageh skjøt rett på keeper da han fikk sjansen.

I et annet bunnoppgjør ble Jason Puncheon matchvinner da Crystal Palace vant 1-0 over Hull. Jonathan Parr var ikke med etter den stygge smellen han fikk i FA-cupen sist helg.

Fulham er etter tirsdagens kamper bare ett poeng foran trioen Cardiff, Sunderland og West Ham, som alle har 18 poeng og er under streken.

(NTB)