Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helsvart for Hangeland og Fulham

Mens Swansea og Crystal Palace tok viktige trepoengere.

TAPTE:  Fulham og Brede Hangeland ble slått 2-0 av Swansea. REUTERS/Rebecca Naden
TAPTE: Fulham og Brede Hangeland ble slått 2-0 av Swansea. REUTERS/Rebecca Naden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ballen spratt Swanseas vei da Fulham ble slått 2-0 i tirsdagens viktige bunnoppgjør i Premier League. Tre Fulham-spillere var sist på de to scoringene.

Jonjo Shelvey og Chico Flores ble kreditert målene, men det var retningsendringer da ballen traff Fulham-spillere som lurte Maarten Stekelenburg i målet.

Shelveys skudd i det 61. minutt traff først Wilfried Bony og deretter Brede Hangeland. Dermed var Stekelenburg sjanseløs.

Chicos nikk ved nærmeste stolpe endret retning på Dimitar Berbatov, og dermed sto det 2-0. Swansea tok sin første seier på ni seriekamper, og bare den tredje på hjemmebane hele sesongen.

Det var nok til å løfte laget forbi en rekke lag helt opp til 10.-plass. Fulham var bare to poeng bak da kampen startet, men har bare tre lag bak seg på tabellen.

Hangeland og Ashkan Dejagah hadde store sjanser for Fulham i første omgang. Først fikk den norske landslagskapteinen ballen ganske alene på et frispark fra Kieran Richardson, men headingen gikk over mål.

Dejageh skjøt rett på keeper da han fikk sjansen.

I et annet bunnoppgjør ble Jason Puncheon matchvinner da Crystal Palace vant 1-0 over Hull. Jonathan Parr var ikke med etter den stygge smellen han fikk i FA-cupen sist helg.

Fulham er etter tirsdagens kamper bare ett poeng foran trioen Cardiff, Sunderland og West Ham, som alle har 18 poeng og er under streken.

(NTB)

Hele Norges coronakart