NYE NEDERLAG: Både Henning Berg (t.v.) og Ståle Solbakken gikk begge på tap med henholdsvis Blackburn og Wolves lørdag ettermiddag.Foto: NTB Scanpix
NYE NEDERLAG: Både Henning Berg (t.v.) og Ståle Solbakken gikk begge på tap med henholdsvis Blackburn og Wolves lørdag ettermiddag.Foto: NTB ScanpixVis mer

Helsvart for Solbakken og Berg

Hjemmetap for både Wolves og Blackburn.

Ståle Solbakken sliter i Wolverhampton. Lørdag ble det 1-2 hjemme mot Nottingham Forest i engelsk mesterskapsserie. Bedre gikk det ikke for Henning Berg og Blackburn, som røk 0-2 for Millwall.

Solbakkens lag har spilt åtte seriekamper på rad uten seier. Fem av disse har endt med tap. Det er ikke godt nok for et Wolves-lag som helst vil kjempe om opprykk til Premier League.

- Vi må bli kvitt nervøsiteten i spillet vårt, for det hjelper oss i alle fall ikke. Det er snakk om små marginer i alle kampene. Når det er sagt, så er det klart at noe av forklaringen ligger i hodet når laget ikke har vunnet på sju-åtte kamper, sa Solbakken til Wolves' nettsted etter tapet.

God start Det startet godt for Wolverhampton hjemme på Molineux. Tidligere LSK-spiller Björn Bergmann Sigurdarsson gjorde 1-0 for vertene etter bare fem minutter. Men som så ofte før denne sesongen tok det ikke lang tid før ledelsen glapp. Billy Sharp rev seg løs fra markingene og utlignet for Forest elleve minutter senere.

Wolverhampton presset på og burde tatt med seg en ledelse til pause. Sjansesløsingen skulle bli kostbar. I det 57. minuttet banket Adléne Geudioura inn 2-1 for bortelaget.

Solbakken har kun ledet Wolverhampton til tre hjemmeseirer i serien. Klubben er sju poeng over nedrykksstreken etter 18 seriekamper.

Berg fikk sin første seier som Blackburn-manager forrige helg, men lørdag ble formsterke Millwall for vriene. Gjestene fra London sikret alle poengene med mål av Chris Wood (71.) og James Henry (90.).

Tap i King-debuten Innleide Joshua King fra Manchester United fikk 35 minutter i annen omgang for Blackburn.

- Vi spilte mot et lag som er inne i en god periode i serien, og det syntes. Vi hadde mye ball, men vi var ikke gode nok til å skape store nok sjanser. Det var en tett og jevn kamp, sa Berg til rovers.co.uk.

Millwall har spilt sterke elleve strake kamper uten tap. For Blackburn betydde tapet at klubben fortsatt står med 28 poeng og ligger på niendeplass.

Crystal Palace mistet serieledelsen etter 1-2-tapet borte mot Leeds. Jonathan Parr spilte hele kampen for gjestene. I stedet inntok Cardiff tabelltoppen med 2-1 over Barnsley på bortebane.

(NTB)